Team Settlement

Marjon de Vroomen

Algemeen directeur

Meer over Marjon de Vroomen

De eigenaar van het gedachtegoed van Settlement, dat is wie ik ben. Het op hoog niveau houden van de dienstverlening zowel intern als extern, dat is wat ik doe. Het is mijn drijfveer om iets voor mensen te betekenen, om ze inzicht te bieden in zichzelf en hun onderlinge relatie. Met mijn opgebouwde kennis, ervaring en expertise kan ik mensen die gaan scheiden of gescheiden zijn toegevoegde waarde bieden. Het is mijn passie om te zorgen dat het proces vloeiend en naar tevredenheid verloopt.

Hoofdkantoor Settlement

mediator gorinchem

Erik Baijens

SKS scheidingsspecialist
MfN-registermediator /familiemediator
ADR Registermediator

Meer over Erik Baijens

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een scheiding niet tegen, maar met elkaar te regelen. En dat het meerwaarde heeft als je apart samen nog door kunt gaan. De weg om daar te komen is door het gedachtegoed van Settlement inhoud te geven en dit zoveel mogelijk te delen. Ik ben verantwoordelijk voor de inhoud van de processen, met name op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Iets bijdragen aan de persoonlijke doelstellingen en wensen van klanten, is het maatwerk dat ik wil leveren.

Maurice Wijmans

Maurice Wijmans

SKS Scheidingsspecialist
Mediator
FFP / MFP gecertificeerd planner

Meer over Maurice Wijmans

Reeds vele jaren ben ik als financieel adviseur bezig met het opzetten van een financieel plan. Deze bagage kan ik uitstekend  gebruiken bij twee mensen die hebben besloten uit elkaar te gaan. Tenslotte heeft een groot deel van een (echt)scheiding met financiële zaken te maken.  Met de opleiding tot Mediator en Scheidingsspecialist was voor mij de cirkel rond. Het stelt mij in staat om iemand zowel op juridisch, emotioneel, fiscaal als financieel gebied te kunnen begeleiden. Een (echt)scheiding is meer dan een invuloefening van formulieren.  Ik besteed tijd en alle aandacht aan de onderdelen van het scheidingsproces, waarbij zeker de kinderen centraal staan.

mediator sneek

Wim Jansen

SKS Scheidingsspecialist
MfN Registermediator
FFP gecertificeerd financieel planner

Meer over Wim Jansen

Scheiden en de weg die tot scheiding leidt geeft meestal stress, chaos, veel vragen, onzekerheid over de toekomst. Iedere mens en gezin is uniek en beleeft de scheiding op zijn/haar eigen manier. Mensen die gaan/willen scheiden hebben in het algemeen behoefte aan antwoorden en oplossingen voor hun vragen en problemen in hun situaties. Maatwerk dus.  Maatwerk kunnen en mogen leveren is mijn uitdaging en passie. Oplossingen bedenken en mensen helpen oplossingen te bedenken voor alles wat met hun scheiding te maken heeft en waarmee zij met een plezierig gevoel en vertrouwen in de toekomst de  deur uit gaan, daar word ik blij van.

mediator amsterdam

Eelco Martens

SKS Scheidingsspecialist
Mediator

Meer over Eelco Martens

Wanneer u en uw ex-partner willen gaan scheiden heeft u veel vragen en twijfels over uw toekomst, zowel op emotioneel als op financieel vlak. De combinatie mediator / scheidingsspecialist en mijn reeds jarenlange ervaring in de financiële sector zorgt ervoor dat ik u beiden door het hele scheidingsproces kan helpen. Met inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht voorzie ik u van advies, zodat u samen terug kunt kijken op een goed scheidingsproces.

mediator den haag

Philip van Vlokhoven

SKS Scheidingsspecialist
Mediator

Meer over Philip van Vlokhoven

Een scheiding is vaak een onzekere, moeilijke en emotionele periode. Niet alleen voor de ex-partners, maar ook voor de kinderen. Ik begeleid u bij een helder, evenwichtig scheidingstraject met aandacht voor de belangen van de ex-partners én kinderen.
Ik help u bij het maken afspraken over financiële zaken, de ouderschapsregeling, communicatie etc. Maatwerk dus!
Met mijn kennis en ervaring als mediator en financieel planner help ik u, uw ex-partner en kinderen op een constructieve, maar ook invoelende, manier door het proces.

Helen Strootman

Secretaresse

Meer over Helen Strootman

Ik ben werkzaam als secretaresse op het hoofdkantoor in Gorinchem. Door mijn werkervaring als secretaresse en office manager in diverse branches, kan ik mijn steentje bijdragen aan het gehele interne proces. Het telefonisch contact, het plannen van afspraken, het contact met onze klanten en het bieden van ondersteuning aan de scheidingsspecialisten en mediators vind ik het mooie van mijn functie. Ik draag graag mijn steentje bij om het goed voor klanten te laten verlopen.

Hoofdkantoor Settlement

bianca van santen

Bianca van Santen

Personal Assistant

Hoofdkantoor Settlement

iris-grundel

Iris Gündel

Kind en Scheiding

Hoofdkantoor Settlement

Meer over Iris Gündel

Een stem geven aan het kind, het betrekken van het kind op gepaste manieren binnen de scheiding van hun ouders, meer aandacht aan de positie van het kind, dat is wat ik doe binnen Settlement. Hoe gaat het met hén. Als kind van gescheiden ouders weet ik vanuit eigen ervaring hoe fijn het kan zijn om te praten. Ik merk dat kinderen het fijn vinden om met iemand te praten die ook een scheiding heeft meegemaakt en die dichterbij staat (laagdrempeliger) dan met een volwassene.