Team Settlement

Hoofdkantoor Settlement

mediator sneek

Wim Jansen

SKS Scheidingsspecialist
MfN Registermediator
FFP gecertificeerd financieel planner

Meer over Wim Jansen

Scheiden en de weg die tot scheiding leidt geeft meestal stress, chaos, veel vragen, onzekerheid over de toekomst. Iedere mens en gezin is uniek en beleeft de scheiding op zijn/haar eigen manier. Mensen die gaan/willen scheiden hebben in het algemeen behoefte aan antwoorden en oplossingen voor hun vragen en problemen in hun situaties. Maatwerk dus.  Maatwerk kunnen en mogen leveren is mijn uitdaging en passie. Oplossingen bedenken en mensen helpen oplossingen te bedenken voor alles wat met hun scheiding te maken heeft en waarmee zij met een plezierig gevoel en vertrouwen in de toekomst de  deur uit gaan, daar word ik blij van.

mediator amsterdam

Eelco Martens

SKS Scheidingsspecialist
Mediator

Meer over Eelco Martens

Wanneer u en uw ex-partner willen gaan scheiden heeft u veel vragen en twijfels over uw toekomst, zowel op emotioneel als op financieel vlak. De combinatie mediator / scheidingsspecialist en mijn reeds jarenlange ervaring in de financiële sector zorgt ervoor dat ik u beiden door het hele scheidingsproces kan helpen. Met inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht voorzie ik u van advies, zodat u samen terug kunt kijken op een goed scheidingsproces.

mediator den haag

Philip van Vlokhoven

SKS Scheidingsspecialist
Mediator

Meer over Philip van Vlokhoven

Een scheiding is vaak een onzekere, moeilijke en emotionele periode. Niet alleen voor de ex-partners, maar ook voor de kinderen. Ik begeleid u bij een helder, evenwichtig scheidingstraject met aandacht voor de belangen van de ex-partners én kinderen.
Ik help u bij het maken afspraken over financiële zaken, de ouderschapsregeling, communicatie etc. Maatwerk dus!
Met mijn kennis en ervaring als mediator en financieel planner help ik u, uw ex-partner en kinderen op een constructieve, maar ook invoelende, manier door het proces.

Settlement Delft en Hellevoetsluis

Helen Strootman

Secretaresse

Meer over Helen Strootman

Ik ben werkzaam als secretaresse op het hoofdkantoor in Gorinchem. Door mijn werkervaring als secretaresse en office manager in diverse branches, kan ik mijn steentje bijdragen aan het gehele interne proces. Het telefonisch contact, het plannen van afspraken, het contact met onze klanten en het bieden van ondersteuning aan de scheidingsspecialisten en mediators vind ik het mooie van mijn functie. Ik draag graag mijn steentje bij om het goed voor klanten te laten verlopen.

Hoofdkantoor Settlement

bianca van santen

Bianca van Santen

Personal Assistant

Hoofdkantoor Settlement