keyboard_arrow_up

De heer E. M. (Eelco) Martens

SKS Scheidingsspecialist & Mediator

Wanneer u en uw ex-partner willen gaan scheiden heeft u veel vragen en twijfels over uw toekomst, zowel op emotioneel als op financieel vlak. De combinatie mediator / scheidingsspecialist en mijn reeds jarenlange ervaring in de financiële sector zorgt ervoor dat ik u beiden door het hele scheidingsproces kan helpen. Met inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht voorzie ik u van advies, zodat u samen terug kunt kijken op een goed scheidingsproces.


Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Ulft, Doetinchem en omgeving

De heer P.H.P. (Philip) van Vlokhoven

SKS Scheidingsspecialist
FFP gecertificeerd planner
Mediator

Een scheiding is vaak een onzekere, moeilijke en emotionele periode. Niet alleen voor de ex-partners, maar ook voor de kinderen. Ik begeleid u bij een helder, evenwichtig scheidingstraject met aandacht voor de belangen van de ex-partners én kinderen. Ik help u bij het maken afspraken over financiële zaken, de ouderschapsregeling, communicatie etc. Maatwerk dus! Met mijn kennis en ervaring als mediator en financieel planner help ik u, uw ex-partner en kinderen op een constructieve, maar ook invoelende, manier door het proces.


Bergen op Zoom, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk, Brielle, Delft, Den Haag, Hardinxveld-Giessendam, Rotterdam

De heer W. (Wim) Jansen

SKS Scheidingsspecialist
MfN-registermediator
FFP gecertificeerd financieel planner

Scheiden en de weg die tot scheiding leidt geeft meestal stress, chaos, veel vragen, onzekerheid over de toekomst. Iedere mens en gezin is uniek en beleeft de scheiding op zijn/haar eigen manier. Mensen die gaan/willen scheiden hebben in het algemeen behoefte aan antwoorden en oplossingen voor hun vragen en problemen in hun situaties. Maatwerk dus. Maatwerk kunnen en mogen leveren is mijn uitdaging en passie. Oplossingen bedenken en mensen helpen oplossingen te bedenken voor alles wat met hun scheiding te maken heeft en waarmee zij met een plezierig gevoel en vertrouwen in de toekomst de deur uit gaan, daar word ik blij van.


Assen, Groningen, Sneek

Bianca van Santen

Scheidingsbegeleider

Als scheidingsbegeleider bij Settlement ben ik de schakel tussen de cliënten en de scheidingsspecialist. Wilt u informatie, heeft u vragen, wilt u een afspraak plannen dan kunt u bij mij en mijn collega terecht. Wilt u eens overleggen of een scheidingsprocedure met hulp van een mediator voor u beiden een passende manier is om uw scheiding te regelen? Dan kunnen wij u daar meer over  vertellen. Het mooie aan dit werk vind ik dat je met elkaar werkt aan een zo goed mogelijk verloop van de scheiding. Voor mij is het belangrijk dat er ondanks de verdrietige periode ook weer houvast en vertrouwen in de toekomst wordt gecreëerd. Je maakt samen duidelijke afspraken waar iedereen achter kan staan. Zodat u samen verder kunt als ouders voor uw kinderen en/of respectvolle ex-partners. Dat maakt dit vak voor mij zo interessant.  


Hardinxveld-Giessendam

Veerle Hofman

Juridisch administratie medewerker

Ik werk bij Settlement als (juridisch) administratief medewerker voor 24 uur in de week. De werkomgeving is iets heel nieuws voor mij, maar ik voel me als een vis in het water. De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier de opleiding HBO-Rechten gevolgd. In 2018 ben ik afgestudeerd en begonnen aan de Universiteit in Tilburg.


Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Landelijke dekking
  2. Scheiden in één dag voor een vast bedrag
  3. Erkend financieel adviseurs

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een

9.2

Score op basis van 211 beoordelingen.