Ons team van ervaren mediators / scheidingsspecialisten wordt gemiddeld beoordeeld met een:

Lees de ervaringen van onze klanten op Advieskeuze.nl Banner Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten

Els en Stefan te Hardinxveld Giessendam

“Een welgemeend dankjewel voor al het werk, begeleiding en informatie die jullie ons gegeven hebben. En voor de constructieve manier om dit aan te pakken, ik weet zeker dat dit ons (Stefan en ikzelf) verder gaat helpen om op een goede manier met elkaar om te gaan. Ik ben uitermate tevreden over jullie dienstverlening.”

Settlement Gorinchem

De heer Schuchard

“De service bij Settlement is erg goed. Je wordt adequaat, correct en snel geholpen!”

Settlement Gorinchem

A.S. en R.K. te Papendrecht

“Buiten dat het best een moeilijke tijd is geweest hebben we ons er aardig doorheen weten te slaan. De afspraken die we hebben gemaakt onder begeleiding van Erik Baijens zijn voor beide helder en we leven ze dan ook trouw na. Het heeft een hele hoop verduidelijking gebracht.De omgang met elkaar was al prettig maar te weten dat alle dingen rondom de scheiding en alle gevolgen hieromtrent geregeld zijn, hebben bij beiden een hoop lucht gebracht. We hopen (zonder u te beledigen) geen gebruik meer te maken van jullie diensten want dat betekent dat we beiden ons leven weer aardig op orde hebben. Wanneer we onverhoopt toch weer in een situatie komen dat het anders loopt dan zullen we ook niet twijfelen om weer contact op nemen. Ook kunnen we ‘Settlement’ zeker aanraden bij lotgenoten die in een zelfde soort situatie belanden.Mede namens Anne wil ik Helen Strootman en Erik Baijens bedanken voor de fijne samenwerking. We hebben het als zeer prettig ervaren en zijn blij geholpen te zijn ons leven weer op orde te krijgen.”

Judith T. te Sliedrecht

“Ik vond het erg prettig dat je het proces stap voor stap doorloopt en dat er genoeg werd geluisterd naar alle twee. Ons kind heeft veel gehad aan het kindgesprek, hij vond het prettig om zijn verhaal te doen aan iemand die buiten de familie staat. Hij kan veel met de tips. De gesprekken die wij zelf hebben gevoerd zijn erg duidelijk,
fijn, relaxt en eigenlijk gewoon met wederzijds respect.”

Settlement Papendrecht

Hans G. te Dordrecht

“Een collega raadde me bemiddeling aan. Ik dacht: welja, nog een extra kostenpostje. Achteraf is dit het keerpunt geweest. Samen waren we er niet uitgekomen en was het uitgelopen op een eindeloos juridisch getouwtrek.”

Settlement Papendrecht

Mirjam V. te Gorinchem

“De manier van werken van Settlement en de structuur die zij bieden gaf mij echt houvast. En dat had ik zeker nodig. Er komt zoveel op je af. Dit was dit eerste keer dat ik ging scheiden en ik hoop tevens ook de laatste, maar ik wist niks van alles wat er ging komen. Ik wilde natuurlijk ook wel hebben wat mij toekomt. En dacht minder aan mijn ex. Maar goed, hoe je het ook bekijkt, het is geven en nemen. En dan ben je weleens ontevreden met de verdeling. We hebben over veel zaken best gesteggeld.
Het was figuurlijk echt los vechten van elkaar. De af en toe confronterende
begeleiding hadden wij nodig om op het juiste pad te houden en zaken in het juiste perspectief te blijven zien. Ondanks dat de scheiding zeker niet mijn keuze was, was deze manier waarop we het uiteindelijk toch samen hebben gedaan nog het minst slecht.”

Settlement Gorinchem

S. van O. te Papendrecht

“Bij deze wil ik jullie bedanken voor de hulp welke ik van jullie heb mogen ontvangen voor regelen van onze scheiding, het was allemaal niet altijd makkelijk. De communicatie is nog niet helemaal goed tussen ons, maar hoop dat dit nog gaat verbeteren.”

Settlement Papendrecht

C. de K. te Nieuw Lekkerland

“Frits en ik wisselden bijna geen woord meer. Hij had zich helemaal afgesloten, elke poging tot een normaal gesprek liep op niets uit. Tijdens de gesprekken bij Settlement kwam de communicatie weer langzaam op gang. Er konden weer praktische afspraken worden gemaakt. Dat gaf rust.”

Settlement Papendrecht

Ronald van M

“Alles is goed uitgelegd en er is geluisterd naar alle twee. Het verhaal van onze zoon is meegenomen in het scheidingsproces. Het wederzijds respect is mij het meeste bijgebleven.”

Settlement Papendrecht

Hans G.

“Een collega raadde me bemiddeling aan. Ik dacht: welja, nog een extra kostenpostje. Achteraf is dit het keerpunt geweest. Samen waren we er niet uitgekomen en was het uitgelopen op een eindeloos juridisch getouwtrek.”

Settlement Papendrecht

H.T. en M.O.

“Wij wilde jullie heel erg bedanken voor jullie hulp tijdens het proces. Ik hoop het voor niemand maar ik zal iedereen jullie adviseren.”

Settlement Gorinchem