Scheiden in Dordrecht

NEEM CONTACT OP
We staan u graag te woord

Gratis informatiegesprek

Scheiden in Dordrecht?

Scheiden in Dordrecht? Bij Settlement kunt u terecht voor advies, ondersteuning en begeleiding, tijdens en na uw scheiding. Wij bieden u volledige scheidingsbegeleiding van A tot Z. Een scheiding is een gecompliceerd proces. Zakelijke en emotionele overwegingen lopen voortdurend door elkaar heen. Als SKS Scheidingsspecialist hebben we aandacht voor beide aspecten. Of u nu gaat scheiden of u bent gescheiden, we ondersteunen u bij alles wat er bij een scheiding komt kijken. Dat kan uiteen lopen van de zorg voor kinderen, alimentatie, tot vermogenskwesties en de verdeling van het opgebouwde pensioen.

Elke situatie is weer anders, want mensen verschillen. Wij zorgen ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die echt bij u past. Met oplossingen die houdbaar, eerlijk en oprecht zijn. Settlement biedt structuur en orde tijdens een onrustige periode in uw leven.

Dit alles met respect voor u en met balans tussen de gezamenlijke belangen. Zodat u over een tijd terugkijkt op deze periode met de zekerheid dat u samen voor de best haalbare oplossingen heeft gekozen.

Gratis informatiegesprek aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheidingsspecialisten

mediator papendrecht

De heer P.H.P. (Philip) van Vlokhoven
SKS Scheidingsspecialist
Mediator
FFP gecertificeerd planner