Scheiden in Alkmaar

NEEM CONTACT OP
We staan u graag te woord

Gratis informatiegesprek

Scheiden in Alkmaar?

Bij Settlement Alkmaar kunt u terecht voor advies, ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na (echt)scheiding. Wij bieden u volledige begeleiding van A tot Z bij (echt)scheiding, maar ook na (echt)scheiding. Een scheiding is een gecompliceerd proces. Zakelijke en emotionele overwegingen lopen voortdurend door elkaar heen. Als SKS Scheidingsspecialist hebben we aandacht voor beide aspecten. We ondersteunen u bij alles wat er bij een scheiding komt kijken. Dat kan uiteen lopen van de zorg voor kinderen, alimentatie, tot vermogenskwesties en de verdeling van het opgebouwde pensioen.

Elke situatie is weer anders, want mensen verschillen. Wij zorgen ervoor dat jullie (echt)scheiding wordt ingevuld op de wijze die echt bij jullie past. Met oplossingen die houdbaar, eerlijk en oprecht zijn. Wij bieden structuur en orde tijdens een onrustige periode in jullie leven.

Dit alles met respect voor beiden en met balans tussen jullie gezamenlijke belangen. Zodat u over een tijd terugkijkt op deze periode met de zekerheid dat er voor de best haalbare oplossingen is gekozen. Niet tegen, maar mét elkaar!

Kwaliteitskeurmerken

Scheidingsspecialist

mediator amsterdam

De heer E. (Eelco) Martens
SKS Scheidingsspecialist
Mediator

Gratis informatiegesprek aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.