kindgesprekken

Scheiden

Een scheiding gaat gepaard met een moeilijke periode. Uw hoofd staat er niet naar om de praktische zaken van een scheiding te moeten regelen. Toch is het heel belangrijk om alles goed te regelen. Zeker als er kinderen in het spel zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor; Settlement staat voor u klaar.

Meer over Scheiden
Scheiden en geld

Financieel

Na de scheiding hebben het ouderschap en het dagelijkse leven een andere invulling gekregen. Naast de emotionele verwerking moeten ook de financiële zaken op orde gesteld worden. Hier komt heel wat bij kijken. Settlement helpt u om uw financiële zaken op orde te krijgen.

Geldzaken na scheiding

Meer informatie? Vraag nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan.

 • Bij elkaar blijven voor de kinderen of scheiden?

  Uit elkaar gaan is een moeilijke beslissing, zeker wanneer er kinderen in het spel zijn. Er verandert veel voor een kind wanneer jullie uit elkaar gaan. Maar wat is er eigenlijk beter voor een kind? Bij elkaar blijven voor de kinderen of scheiden?

 • Rechten en plichten co-ouderschap

  Na een scheiding is van het belang dat kinderen een goed contact houden met beide ouders. Het is voor kinderen belangrijk dat beide ouders bijdragen aan de zorg en opvoeding en deze op een goede wijze samen invullen. Beide ouders hebben het recht en de plicht omgang te hebben met de kinderen.

 • Stage Communicatie en Media

  Tips om goed en snel te scheiden

  Vaak komen partners bij ons aan tafel met de vraag hoe zij op een goede manier kunnen scheiden waarbij de onderlinge verstandhouding zo goed mogelijk blijft. Vaak ontstaat deze wens vanuit en gezamenlijk ouderschap die na de scheiding voort gezet wordt.